Gazonrobot

Beste robotische gazonmaaiers 2019

Het is precies hoe het klinkt; het is een briljante uitvinding die ons ontelbare uren bespaart. Als u een persoon bent met een baan van 9-5, weet u hoe belangrijk vrije tijd is. Dus waarom zou je kostbare tijd verspillen met het maaien van het gazon? Je kunt gewoon een autonome robot kopen die het voor je kan doen. Een typische maaierrobot vereist een randdraad rond het gras dat u wilt bijsnijden, het gebruikt het hek om grenzen te lokaliseren en het gazon binnen dat gebied te trimmen, en in de meeste gevallen werd het ook gebruikt om een ​​laadstation te vinden. Het zijn ongelooflijk geavanceerde stukken metaal; de meesten hebben zelfdokende functies, zelfs regensensors, zelfs geen menselijke tussenkomst nodig. Self-docking wordt gebruikt om de maaier op te laden, meestal ’s nachts. Met de opkomst van slimme apparaten overal om ons heen zijn er apps die kunnen worden gebruikt om uw maaier bij te werken en bij te houden, ze hebben sensoren waarmee ze uw tuin zelfs tot op zekere hoogte kunnen opruimen en zelfs kunnen slapen of schuilen tijdens regen , de meeste maaiers weten dat het gemakkelijker is om het gras te maaien wanneer het nat is, dus ze komen naar buiten en doen hun werk nadat het stopt met regenen. We vinden zelfs op zonne-energie werkende maaiers die een fantastische uitvinding zijn om te aanschouwen. Heb je een aanbeveling nodig om een ​​van deze verbazingwekkende machines te kopen? Hier zijn een paar die bewezen hebben geweldig te zijn. Recensies waren ook positief, plus het is een machine die gras maait, waar kan je fout gaan?

  • De Worx Landroid, wat een naam he? Het is een redelijk geprijsd model voor slechts $ 1000 op amazon.com. Het ziet er zelfs goed uit, heeft uitstekende beoordelingen, heeft het vermogen om een ​​kwart van een hectare te maaien en gebruikt kunstmatige intelligentie om door nauwe ruimtes te manoeuvreren. Hij weet zelfs obstakels te vermijden. Beveiligingsfuncties met een pincode om toegang te krijgen en waarschuwt ook als het zijn aangewezen gebied verlaat.
  • Robomow RS630, oke deze ziet eruit alsof hij geen sci-fi-film heeft of zoiets. Het was een van de premium maaiers met een hoog prijskaartje van $ 2500. Regengevoelig en automatisch opladen, goed in zijn mogelijkheden. Het is zelfs stiller dan uw gemiddelde grasmaaier.

Robomow RS630

  • Husqvarna Automower 450X heeft een terrein van 1,25 hectare, heeft een glanzende buitenkant en ziet er recht uit als een robot, die zijn naam ‘robotmaaier’ waarmaakt. U kunt de kaart van uw tuin aanpassen met behulp van de app en vertellen waar u naartoe moet gaan en waar niet. U kunt maaitijden in de loop van een maand plannen. Dankzij de zeer stille werking kan hij u $ 3300 kosten om het te bezitten, met slechts 58 decibel, u kunt zelfs uw gazon ’s nachts maaien zonder uw buren te wekken.
  • Whoa! Wie wist dat Honda robots maakte? Dit wordt de Honda Miimo HRM520 genoemd. Met de app kunt u de snijlengte aanpassen, de robot starten en stoppen vanaf uw telefoon. Het heeft ook een continu maaisysteem waarbij het gazon de hele week wordt gemaaid. Het heeft 3 panoramische sensoren. Het ziet eruit als het is recht uit Star Trek. Rijke filmnerds verheugen zich.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.